015-213 1500 info@didor.nl

Advies per strip

De strippenkaart voor vragen over allerhande dierenzaken

Vragen, sparren of even meekijken?

Voor iedereen die zich binnen een gemeente of bedrijf bezighoudt met vragen over dierenwelzijn.

Soms is het fijn om even te kunnen sparren met een collega wanneer je beleid aan het uitwerken bent, of vragen aan het beantwoorden bent vanuit inwoners of de organisatie. Of iemand die meeleest of dingen voor je uitzoekt. Of die jou bijpraat over nieuwe wijzigingen die eraan komen.

Deze collega of helpdesk kunnen wij voor je zijn door middel van onze Didor strippenkaart.

Wat is de Didor strippenkaart?

Met de strippenkaart koop je een tegoed aan tijd die je vrij kunt besteden aan allerhande dierenvragen. Dit kunnen vragen zijn als:

 • Wil je het concept beleid meelezen op inhoudelijke correctheid?
 • Wat wordt bedoeld met deze wetswijziging?
 • Wat is een praktische invulling van een hondenspeelveld?
 • Wat zijn de voor- en nadelen van het afschaffen van hondenbelasting?
 • Welke partij moeten we hiervoor hebben?
 • Wat vragen we uit in een meervoudige aanbesteding?
 • Wat zijn argumenten om mijn wethouder/raad te overtuigen?
 • Wil je even meedenken over ….

Elke strip op de Didor strippenkaart is een tegoed van 15 minuten. Deze tijd kan ingezet worden voor een eenvoudige vraag of meerdere strippen voor een wat complexer vraagstuk.

Hoe werkt de Didor strippenkaart?

Vragen worden schriftelijk (via e-mail of de website) gesteld. Telefonische vragen zijn ook welkom, maar die zullen we altijd nog via de e-mail bevestigen zodat de administratie weer klopt.

Binnen een werkweek ontvang je een antwoord op je vraag. Meer haast? Geef dit dan direct aan, we kijken dan of we wat kunnen schuiven met onze planning. Dit is geen garantie dat dit ook lukt!

We versturen het antwoord terug via de e-mail. Desgewenst kunnen we e.e.a. nog telefonisch toelichten. Hierna versturen we een mail met het overzicht van ontvangen en beantwoorde vragen, de hoeveelheid strippen die het heeft gekost en de nog beschikbare strippen.

Voor wie is de Didor strippenkaart?

Iedereen mag gebruik maken van de strippenkaart. Of je nu een ambtenaar bent met dierenwelzijn in je takenpakket, een wethouder, een adviseur dierenwelzijn of je bent verantwoordelijk voor MVO binnen je organisatie. Als de vragen gaan over dierenwelzijn, dieren in de openbare ruimte, wet- en regelgeving met betrekking tot dieren: dan is de strippenkaart geschikt.

Zijn er meerdere mensen binnen de organisatie die gebruik maken van de strippenkaart? Dan wordt bijgehouden wie welke vraag heeft gesteld en wat de kosten zijn per vraag. Vanuit de administratie/organisatie ontvangen we graag de contactpersonen die gebruik mogen maken van de strippenkaart.

Complexere vragen

Mocht het vraagstuk toch complexer blijken te zijn, dan zullen we samen kijken of de strippenkaart hiervoor ingezet kan worden of dat we een projectopdracht ervan maken. We hanteren hierbij een grens van 6 strippen (90 minuten).

Waar bestel ik de Didor strippenkaart?

Vragen kunnen gesteld worden zodra de strippenkaart is besteld en betaald. Bestellen gaat door het aanvraagformulier in te vullen. We sturen dan een factuur. Zodra deze is afgerekend dan is de strippenkaart actief en mogen er vragen worden gesteld.

Op de Didor strippenkaart zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wat kost de Didor strippenkaart?

De prijs per strip hangt af van de grootte van de strippenkaart.

Aantal strippen Aantal uur Prijs
10 2,5 € 325,–
20 5 € 625,–
40 10 € 1.150,–

 Prijzen zijn exclusief btw. Een strippenkaart is één jaar geldig. 

Didor strippenkaart

Werkwijze: 

 1. Je vult het aanvraagformulier in.
 2. We sturen een factuur voor de strippenkaart.
 3. Jouw organisatie betaalt.
 4. Je stelt je vragen.
 5. Wij sturen een antwoord inclusief overzicht van strippen (gebruikt en tegoed).